Hélène Hendriks of Merel Ek, wie wordt het boegbeeld van zender SBS6. De twee dames zijn ontzettend populair bij de kijkers en dat kunnen we alleen maar toejuichen. Toch heerst er toch een beetje concurrentie tussen de twee dames.

Eerder verloor SBS6 al enkele boegbeelden zoals Rob Kemps. Zij komen niet meer in aanmerking voor een nieuw contract bij de zender.

Hetzelfde geld voor Winston Gerschtanowitz. Hij is niet meer gezichtsbepalend voor de zender. Linda de Mol daarentegen blijft bovenaan staan. Al kan je haar niet echt nog een boegbeeld noemen.

Ook Wendy van Dijk is geen concurrentie meer voor Hélène of Merel. Zij concentreert zich nu vooral op haar dochter Lizzy, maar zijn de kijkcijfers van haar programma’s ook niet meer overweldigend, zegt Party.

De strijd lijkt vooral tussen Merel en Hélène te gaan, al moet er nog opgepast worden voor Wilfred Genee. Enige nadeel bij hem is dat zijn succes vooral afhangt van Johan Derksen. Als hij besloot te stoppen, dan is het ook over en uit voor Wilfred.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.