Wie had dat gedacht: de Meilandjes gaan verhuizen. Althans dat is toch wat enkele buurtbewoners en betrouwbare bronnen beweren. De Meilandjes zouden een pand hebben gekocht van zo’n 7 miljoen euro waar Erica en Martien graag willen gaan samenwonen met het gezin van Maxime.

Een verhuis, het kan niet anders dan dat het een heleboel vragen oproept bij hun directe omgeving. Eerder werd nog bekend dat de financiële situatie van Maxime er niet zo goed uitzag en nu wil ze alweer verhuizen.

Maxime is de voorbije tijd ook al een aantal keren verhuisd, maar nu leek ze toch echt haar droomvilla te hebben gevonden. Dat ze nu opnieuw wil verhuizen is een behoorlijk vreemde beslissing.

Heel wat mensen vinden het niet verstandig dat de familie in zo’n grote villa gaat wonen, zeker nu het er naar uitziet dat ‘Chateau Meiland’ binnenkort aan zijn laatste seizoen toe is.

Wie het niet erg zal vinden dat de familie verhuisd, is de buurvrouw van Maxime. “Mijn vriendin heeft haar woning destijds aan Maxime verkocht. Binnen een week werd bekend dat het een miskoop was. Er zou een lekkage zijn. Er lagen gewoon wat bladeren in de dakgoot. De familie zet veel dingen in scène om de aandacht op zich te vestigen. Voor iemand die net haar pand heeft verkocht is dat niet prettig. Mijn vriendin vond dat heel vervelend.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.