Ook Ben Kramer kreeg er al eentje 

Een taakstraf krijgen in Nederland is niet zo heel uitzonderlijk. Naast Glennis Grace hebben heel wat bn’ers er al eentje gekregen, zo ook Dave Roelvink.

Voor gevaarlijk weggedrag, te hard rijden en rijden onder invloed kreeg hij een geldboete van 1750 euro en verloor hij zijn rijbewijs voor een half jaar. Daarbovenop kwam een taakstraf van 40 uur.

En dat was niet de eerste keer. Daarvoor kreeg hij al eens een taakstraf van 150 uur voor het helen van horloges na een feestje waar hij was geweest, weet Story te vertellen.

Maar naast Dave Roelvink, kreeg ook Marco Bakker ooit een taakstraf voorgeschoteld. Marco kreeg de keuze: een celstraf van een half jaar of een taakstraf van 240 uur. Bakker koos voor het tweede.

Maar wat was er gebeurd? Marco had jammer genoeg een vrouw doodgereden op het dek van de Amsterdam Arena. Hij twijfelde niet over de keuze die hij kreeg voorgeschoteld en nam de taakstraf met beide handen aan. Hij kwam in een tuinkwekerij in Utrecht terecht.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.