Ook zij kregen al eens een taakstraf

Het is bijna onvoorstelbaar hoeveel bekende Nederlanders er de voorbije jaren een taakstraf hebben gekregen. 

Ook ‘GTST’-actrice Robin Martens ontkwam er niet aan in 2019. Zij kreeg een taakstraf van 45 uur en een boete van 300 euro nadat ze een politieagent meermaals in het gezicht had geslagen.

Robin betuigde achteraf haar spijt en vertelde dat het nooit meer zou gebeuren. Robin wil er dan ook niet meer over praten en kijkt enkel nog vooruit.

Ook Lil’ Kleine heeft er al een taakstraf opzitten. Hij kreeg ongeveer een jaar geleden te horen dat hij een taakstraf van 120 uur zou moeten volbrengen nadat hij werd veroordeeld wegens mishandeling van een bezoeker in een Amsterdamse club, schrijft Story.

Lil’ Kleine ging tegen deze uitspraak in hoger beroep. Niet veel later werd hij opgepakt en vastgezet omdat hij zijn ex-vriendin Jaimie Vaes zou hebben mishandeld. Deze zaak loopt nog altijd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.