Grote sterren uit België en Nederland worden heel vaak gevraagd om hun eigen biografie uit te brengen. De eer viel dit keer te beurt aan acteur en zanger Jim Bakkum. Bakkum laat op zijn Instagram weten dat het binnenkort eindelijk zover is. Want dan verschijnt zijn biografie.

“Ik kom mijn avond wel door zo. Met kramp in mijn rechterhand. Is toch wel effe een dingetje hoor, om zo je eigen boek in handen te hebben. Ik signeer ze allemaal!” klinkt het bij een foto van Jim tussen enkele grote stapels boeken.

In het boek kom je alles te weten over de zanger zoals zijn deelname aan X-factor en zijn ontmoeting met zijn vrouw Bettina Holwerda. Het boek kreeg de titel ‘De Weg naar Bakkum’ en ligt volgende week in de winkel.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.