Juicekoningin Yvonne Coldeweijer heeft weer brokken gemaakt. Nadat ze bekend maakte op haar social media kanalen dat zanger Danny de Munk zich schuldig heeft gemaakt aan verkrachting liet iedereen de zanger van de ene dag op de andere vallen als een baksteen.

Ook al dateren de feiten van 2007, daar leken weinigen nog oor naar te hebben. Gelukkig bleef Jenny, de vrouw van Danny hem altijd steunen en kon hij altijd bij haar terecht.

Toen Yvonne het nieuws online gooide, moest Danny natuurlijk zijn gezin op de hoogte brengen van de situatie, ook zijn zoon en dochter. En dat vond hij nog het allerergste.

“Dat doe je je ergste vijand nog niet aan. Als je iets hebt gedaan wat niet door de beugel kan, dan moet je de consequenties dragen. In mijn geval zeg ik dat dat niet zo is”, citeert Party.

Danny heeft altijd alles ontkend en laat weten dat er geen sprake is geweest van verkrachting. “Mijn karakter is kapotgemaakt en over elk woordje moet ik nadenken. Degene die aangifte heeft gedaan, die weet, samen met mij, wat er is gebeurd. En dat wij heeft gedaan vijftien jaar geleden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.