Maar ze doet het toch

Op je 71ste nog sporten om fit en gezond te blijven, er mogen meer mensen het goede voorbeeld nemen aan Corry Konings. Zij probeert nog op regelmatige basis te sporten om zich zo goed mogelijk te blijven voelen.

“Ik doe wat cardio voor het uithoudingsvermogen en daarnaast wat krachttraining. Mijn grootste reden dat ik dat doe, is dat ik zelf de trap op en af wil kunnen blijven gaan. Ik merk het aan mijn knieën dat het allemaal wat minder wordt en dat wil ik zo lang mogelijk uitstellen”, zegt Corry in Party.

Corry blijft gewoon door te gaan en in vorm te blijven. een combinatie van traplopen en sporten is perfect voor haar.

“Ik zal niet zeggen dat ik altijd hartstikke veel zin heb om te gaan sporten, integendeel. Ik denk heus weleens: och, nou moet ik weer. Maar na het sporten voel ik me hartstikke lekker en ben ik blij en opgelucht dat ik toch gegaan ben.”

Wanneer Corry in de sportschool komt, wordt ze natuurlijk wel eens aangesproken en herkend. Maar ze vindt het heerlijk om een praatje te kunnen maken met de mensen. “De ene keer word ik door meerdere mensen aangesproken die me herkennen. Dan zeggen ze bijvoorbeeld dat ze me een tijdje niet in de sportschool hebben gezien. Dan leg ik uit dat ik het dan net even te druk heb gehad; maar nu weer lekker bezig ben qua sporten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl