Dit jaar mag Joost Klein Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. Niet veel mensen kennen Joost, maar Corry Konings is in elk geval enthousiast.

“Ik vind het hartstikke leuk. Ik heb met Donnie en EXTINCE het lied ‘Op Vakantie’ gedaan en Joost was er toen bij om dat op te nemen. Een hartstikke toffe jongen vind ik hem”, zegt Corry in Party.

Konings maakt natuurlijk zelf graag muziek en ze heeft goed nieuws voor de fans. Want als het goed gaat, mogen zij dit jaar nog nieuwe muziek verwachten.

“Wat ik sowieso heel graag wil, al voordat ik vorig jaar met John de Bever het album ‘Een vriend voor het leven’ uitbracht, is een kerstsingle maken. Dat het er nog niet van gekomen is, geeft niet. Er is altijd tijd voor. Als ik een heel goed kerstliedje vind, komt het later dit jaar uit.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.