Het is erg opvallend dat Roxeanne Hazes de erfenis van haar vader pas nu, twintig jaar na zijn dood, in vraag begint te stellen. Bekend en onbekend Nederland begrijpt er niks van en vindt het spannen van een rechtszaak behoorlijk pittig.

Er wordt gefluisterd dat de erfenis gewoon niet goed geregeld zou zijn en dat er niets op papier echt concreet is vastgelegd.

Ook de advocaat van Rox wil niet te veel kwijt over de hele zaak. “Als ik antwoord moet geven op het feit waar om het zo lang heeft geduurd allemaal, dan ga ik te veel op de inhoud in. Wij houden ons voor nu bij het statement dat we naar buiten hebben gebracht”, reageert hij in Party.

Er zijn heel wat vragen die gesteld kunnen worden rond deze situatie en wat de gevolgen hiervan zijn, maar zolang er geen uitspraak is gegeven, lijken we daar niet meteen een antwoord op te krijgen.

De belangrijkste vraag die in deze zaak moet gesteld worden is vooral of Rachel in het bezit is van de nodige papieren waarin zij kan aantonen dat zij wel degelijk de rechtmatige eigenaar is van de erfenis van haar overleden man André Hazes senior.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.