Het was het YouTubekanaal ‘Roddelpraat’ die de problemen tussen Charly Luske en zijn vrouw Tanja Jess naar buiten wist te brengen. Volgens het kanaal zou Charly al enkele maanden apart leven en in therapie aan zichzelf werken. Luske zou af en toe vreemdgaan, en wil net dat een halt toeroepen.

Charly en Tanja voelden zich geroepen na de recente gebeurtenissen om een verklaring te geven. Daarin moest Tanja toegeven dat Charly al langer problematisch gedrag liet zien, schrijft Weekend. Tanja echter was op de hoogte van Luskes problematische jeugd en de demonen die in zijn hoofd de overhand nemen.

Charly ontkent alle geruchten niet en legt de schuld volledig bij zichzelf. “Ik werk al langer aan mijn issues, maar helaas ben ik er nog niet. Het allerergste is dat ik m’n geliefde gezin zo tekort heb gedaan, dat vind ik verschrikkelijk. Ik neem volledige verantwoordelijkheid voor m’n acties en ga nog harder aan mezelf werken”, schrijft hij op Instagram.

Enkele familieleden van Charly raakten betrokken bij een schietincident toen Charly nog een kleuter was. Onder andere zijn vader, diens broer Marcel en Charlys oom Bertus werden slachtoffer van het incident. Een voorval die nu nog altijd een grote impact heeft over Charly zijn leven.

Dat voorval van vroeger heeft er ook voor gezorgd dat Charly de umlaut van zijn achternaam liet weghalen. Hij werd liever niet meer geconfronteerd met zijn verleden en vooral niet met oom Bertus.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS