De mensen zijn Chantal Janzen beu. De kijkcijfers zijn niet meer zoals vroeger. Haar programma’s halen niet meer de hoge kijkcijfers zoals pakweg een jaar geleden en dat is een beetje verontrustend.

Chantal is naast haar televisieprogramma’s nog met veel andere zaken bezig waaronder het schrijven van haar eigen televisieserie dat onder de categorie ‘dramedy’ zou vallen. Het wordt een drama-comedyserie over samengestelde gezinnen.

En dat leunt erg aan bij het eigen leven van Chantal, want ook zij heeft een samengesteld gezin. Chantal omschrijft het programma als een serie met grappige situaties, maar ook vooral veel moeilijke momenten die samengestelde gezinnen doorstaan.

De serie zal te zien zijn op Videoland, maar een startdatum is nog niet bekend. En Chantal kan ondertussen al maar hopen dat het haar serie beter vergaat dan die van Linda de Mol en haar ‘Five Live’ dat een regelrechte flop werd.

Maar Chantal heeft er het vertrouwen in en zal alles op alles zetten om van haar serie wél een succes te maken, schrijft Party. Ze zal tonen dat ze de titel van tv-koningin waard is en dat ze nog steeds het allerbeste van zichzelf wil laten zien.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl