Ze heeft meer verdriet dan ze laat uitschijnen

Het zit Leontine Borsato niet mee. Na haar relatie met Marco Borsato is nu ook haar relatie met John Huiberts voorbij en gaat ze terug als single door het leven.

Maar paragnost Thomas Woolthuis heeft goed nieuws voor Leontine. Hij ziet een nieuwe liefde op het pad van Leontine komen. Al zal ze daar wel nog even op moeten wachten.

Thomas wist vorig jaar al te voorspellen dat Leontine met een relatiebreuk te maken zou krijgen en die voorspelling is nu dus ook uitgekomen. Al is Woolthuis daar niet blij om.

“Soms zijn voorspellingen die ik doe heel negatief. Wanneer zo’n voorspelling uitkomt, ben ik daar absoluut niet trots op. Ik vind het dan zelfs jammer dat ik het goed heb gezien en vind de situatie die het met zich meebrengt alleen maar pijnlijk. Puur het fenomeen dat ik het mag zien, mag voelen dat er iets staat te gebeuren, daar ben ik wel trots op”, zegt Thomas in Party.

Maar gelukkig kan hij dus ook positieve dingen voorspellen en die zitten er zeker aan te komen voor Leontine. “Ze is een vrouw die heel rationeel ergens overheen kan stappen, maar soms kunnen emoties ook heel lang bij haar blijven hangen. Deze vriend, waar zij een periode mee om is gegaan, heeft Leontine als heel prettig ervaren. Maar ze heeft ook veel meer verdriet over de verbroken relatie dan we allemaal denken. Maar als zij morgen weer iemand tegenkomt die warm en spontaan is, dan zet ze haar hartje terug heel graag open.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.