Verlaat Chantal Janzen binnenkort RTL? Op het eerste zich zag het er eventjes zo naar uit, maar het lijkt toch eerder van niet. Chantal zou een tv-format hebben bedacht waarmee ze nu op pad gaat om het idee verkocht te krijgen aan een zender.

Een eigen tv-programma maken is iets waar Chantal al langer van droomt. Eerder maakte ze al ‘Chantal Komt Werken’ en daar kreeg ze de smaak te pakken.

“Het is heerlijk om mijn eigen team te hebben. Het is het eerste programma dat ik helemaal zelf draai. We kunnen ons geen luxe veroorloven, nu in elk geval nog niet. Er is geen fancy catering, desnoods nemen we zelf onze broodjes mee. Dat maakt ook niet uit. Hoe gaaf is het om zelf iets te maken”, klinkt het in Party.

Toen ze de eerste keer als producent werkte, beviel het haar zo ontzettend goed dat het nu dus smaakt naar meer. En dus wil ze vaker die rol aannemen.

“Het is wel mijn intentie. Ik ben altijd al bezig geweest met mensen op de juiste plek te krijgen. Dat is leuk voor die en die. Ik hou ervan anderen de ruimte te bieden. Als mensen dat niet bij mij hadden gedaan, was ik ook minder gekomen. Ik ben in de veertig en het zou sneu zijn als ik alles zelf zou moeten blijven doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.