Het zijn geen prettige maanden geweest voor Catherine Keyl. Ze is een tijdlang aan haar bed gekluisterd geweest nadat ze ontzettend veel pijn kreeg. Ook een rolstoel was wekenlang onvermijdelijk.

Catherine bleek een hernia te hebben waarvan ze moest herstellen. Gelukkig gaat het nu wel al iets beter. Al is de pijn nog niet helemaal weg.

“Ik heb af en toe nog wel heftige pijn in mijn lies, maar dat schijnt op den duur over te gaan. Er zijn verschillende soorten hernia’s en ik heb hem in mijn onderrug, wat ook doorstraalt naar mijn lies. Ik kan weer lopen, staan, eigenlijk alles, maar lang staan dat lukt nog niet”, zegt Catherine in Weekend.

De dokters kunnen moeilijk voorspellen hoe lang de pijn nog zal duren en hoe lang ze nog moet herstellen. Veel hangt af van haar zelfherstellend vermogen van haar lichaam.

“Ik had nu eerlijk gezegd wel gedacht dat ik nu veel verder zou zijn. Ik maak me geen zorgen, ik ben in goede handen. Maar ik ben wel ongeduldig, ik wil dat het sneller gaat.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.