In juni kwam Jenny Renkema te overlijden, de moeder van Erica Meiland. Daar komt altijd nog een beetje papierwerk bij kijken, zoals het regelen van de erfenis. Erg veel familie heeft Erica niet meer, behalve nichtje Jirina.

Jammer genoeg is de band tussen Jirina en Erica niet echt hartelijk en zou het regelen van de erfenis wel voor nog eens meer wrevel kunnen zorgen.

“Jirina heeft aangegeven dat ze alleen via een bemiddelaar, haar financieel adviseur, met mij wil communiceren. We zijn beiden erfgenaam van mijn moeder, ik moet dat allemaal regelen. Maar zij wil geen rechtstreeks contact met mij. Het voelt voor mij ook alsof ze me niet vertrouwt door een financieel adviseur in te schakelen”, zegt Erica in Story.

Maar waarom is Jirina zo boos op Erica? Het zou vooral voortkomen uit het feit dat zij vindt dat Erica meer had moeten doen om haar destijds aan drugs verslaafde moeder te helpen. En dat is ook meteen één van de redenen waarom Erica niet mee vermeld stond op de rouwkaart van haar zus.

Dat Erica ook open en bloot vertelde in de media dat haar zus verslaafd was aan drugs, werd haar niet in dank afgenomen. “Ik vind haar moeilijk. We denken totaal anders over dingen. Dat gebeurt, ook al ben je familie”, klinkt het nog bij Erica.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl