Een ongeval met de fiets is snel gebeurd, dat beseft ‘GTST’-acteur Cas Jansen nu ook. Bij zijn val met zijn elektrische fiets werd hij zwaargewond naar het ziekenhuis afgevoerd en kon hij twee maanden lang niet meespelen in de populaire soap.

Cas gaat net zoals iedereen elke dag naar zijn werk. Geen haar op zijn hoofd die er ooit bij stilstond dat dat plots niet meer zou kunnen?

“Ik dacht er niet aan dat er iets zou gebeuren waardoor dat niet mogelijk zou zijn”, begint Cas in Story. “Maar nu weet ik dat een groot ongeluk in een klein hoekje zit en dat je leven letterlijk op zijn kop kan komen te staan.”

Cas moest op een dag uitwijken voor glas op de baan en botste tegen zijn vriend aan. “Door de snelheid vloog ik van mijn fiets en kwam ik twee eter verderop terecht. Plat op mijn gezicht. Wat er in de minuten erna afspeelde, daar herinner ik me weinig van.”

De acteur werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht en daar constateerden de artsen een bloeding in de hersenen. Een operatie kon niet op zich laten wachten. “Het was gelukkig niets ernstigs, maar ik moet toegeven dat ik toch bang was voor een hersenletsel.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl