Ze houdt van haar nieuwe job

Caroline Van der Plas is goed bezig. Ze is partijleider van de BoerBurgerBeweging en met die partij zet ze zich elke dag in om Nederland mooier en beter te maken. Maar dat is niet altijd haar droom geweest.

“Als jong meisje droomde ik ervan om te doen wat mijn vader deed en dat was schrijven. Ik kan me nog herinneren dat ik heel veel met papa mee naar zijn werk ging. Hij was sportjournalist bij het ‘Deventer Dagblad’. Uiteindelijk ben ik ook 35 jaar journalist geweest, dus ik heb wel verwezenlijkt waar ik als jong meisje van droomde”, klinkt het in Party.

Maar nu is Caroline een heel bekende politica en doet ze deze job ook erg graag. Gelukkig voor haar gedragen de mensen uit haar omgeving zich niet anders nu ze een andere job uitoefent.

“Ik heb toch de indruk van niet. Ik heb nog steeds dezelfde vrienden als voorheen en het is niet zo dat ze extra van mij willen profiteren of vaker met mij de stad in willen, omdat ik bekend ben.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.