De fans van de Meilandjes zijn blij met de nieuwe verbouwingen van de familie. Zij bouwen ‘Code Rosé’ om tot een gezellig pension waar iedereen kan overnachten. Al lijkt het pension niet meteen de beste ligging te hebben?

Vanuit de kamers aan de achterkant is er immers een uitzicht op meer dan honderddertig oorlogsslachtoffers en het graf van biermiljardair Freddy Heineken. Gezellig is natuurlijk anders.

En ook de buurtbewoners lijken niet zo tevreden te zijn met de verbouwingen. De familie Meiland hebben ze daar nog niet gezien en dat vooral omdat Erica en Martien hebben besloten om alle ramen te bedekken, zodat er niets te zien is, schrijft Story.

“We willen op 1 mei de deuren openen en tot die tijd zijn we hier vrijwel elke dag aan het werk. We gaan een hoop zelf doen. We hebben een workshop betegelen gevolgd en gaan nog een workshop behangen doen”, zegt Erica in Story.

Zelf willen de Meilandjes niet te veel op de zaken vooruitlopen. “Er kwam laatst al een man aan de deur die vroeg wanneer wij open gingen. Maar we hebben zelfs nog niet eens de tarieven bepaald.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.