Ooit was er een tijd waarin we de familie Meiland niet kenden. Geen ‘Chateau Meiland’, geen ‘wijnen’ en geen enthousiaste Martien Meiland op onze televisie.

Maar nu zijn ze al een aantal jaar niet meer weg te slaan van onze televisieschermen. Je kan niet meer om hen heen. Martien zou zich zelf ook geen leven meer uit de spotlights kunnen inbeelden.

“Ik realiseer me plots dat als we stoppen met ‘Chateau Meiland’ en dan gaat misschien ‘Wie Van De Drie’ ook op een gegeven moment…dat zou ik wel heel erg vinden. Maar ik denk ook: wie dan leeft, wie dan zorgt”, klinkt het bij Martien in Weekend.

Wanneer je bekend bent wordt er natuurlijk ook veel over je geschreven en gezegd. Ook over Martiens tv-collega Peter Gillis. Daar is de voorbije maanden heel wat heisa om geweest.

“Dat is natuurlijk een heel dingetje geweest op een gegeven moment met die Nicol. Ik heb die serie volgens mij één keer gezien. Hij zou haar hebben gebeten, toch? Dat is natuurlijk vreselijk. Dan denk ik: dat is niet goed, nee.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl