Wanneer je met Bridget Maasland praat over haar relatie met André Hazes voel je dat er nog heel wat onverwerkt verdriet is. Ze heeft het een plaats kunnen geven, maar blij met hoe alles is gelopen, dat is ze niet.

“Elke keer als ik er een punt wil achter zetten, beginnen ze er weer over in interviews. Zo lukt het niet om het echt helemaal af te sluiten. Maar ik wil mijn datingavonturen echt een nieuwe kans kunnen geven. Op een gegeven moment zijn we ook verder. En moet je ook dingen weer aan kunnen”, vertelde ze tegen Robbert Rodenburg in zijn podcast en lees je ook in Party.

Een paar jaar geleden had Bridget een korte relatie met André Hazes. Eentje die voor veel ophef heeft gezorgd in haar leven en in dat van Nederland. Iedereen had zijn mening klaar.

Bridget heeft die relatiebreuk nog altijd niet verteerd, maar gelukkig krijgt ze veel steun van haar zoon Mees, die momenteel de grootste liefde in haar leven is.

“We hebben een hele intense band, heel hecht. En liefdevol, met veel humor. Toch hoop ik de ware nog altijd tegen te komen. Ik sta daar helemaal niet verbitterd of verzuurd tegenover. Sterker nog, ik zou er wel voor open staan. Een BN’er of niet, dat maakt me niet uit. Verliefd is verliefd. Wie dat is, dat interesseert me echt geen donder.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl