Een nieuw jaar, een nieuw begin, een jaar vol nieuwe kansen. Medium Marion Berndsen laat van zich horen in Story en voorspelt de toekomst van Johnny de Mol voor het komende jaar.

“Voor Johnny is 2022 een moeilijk jaar geweest. Hoewel hij niet vervolgd wordt voor de mishandelingsaantijgingen van zijn ex, is hij toch definitief gestopt met de presentatie van zijn talkshow ‘HLF8’”, begint Marion.

Berndsen ziet een man die niet goed weet wat hij wil en die overduidelijk op zoek is naar welke richting hij wil uitgaan.

“Johnny heeft een grote besluiteloosheid. Ik heb wel het gevoel dat het kriebelt om iets te gaan doen. Het is niet zo dat hij erin berust. Ik voel alleen veel onrust in hoe hij de rest van zijn carrière vorm wil geven.”

En dan heeft Marion ook nog een voorspelling over zijn relatie met zijn vrouw Anouk. En dat is geen positief nieuws. “Zijn huwelijk met Anouk voelt niet lekker. Alsof het instabiel is. Het lijkt wel alsof Johnny een muur om zich heen heeft gebouwd en zij  hem niet kan bereiken. Het voelt niet ok, en dat is niet zoals hun huwelijk eerder was. Hopelijk komt het goed.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.