Bridget Maasland: “Ik wil iemand die voor de ware ik gaat”

Foto: VTM

Ze is al een tijdje single

Zoveel knappe bekende vrouwen in Nederland, maar allemaal zonder partner. Waar gaat het mis en waarom lopen ze de ware niet tegen het lijf?

Ook Bridget Maasland zit al een tijdje zonder man in haar leven. En dat zou wel eens één van de redenen kunnen zijn waarom Bridget ooit kampte met suïcidale gedachtes. Een gedachte waarvan heel wat van haar collega’s toch erg schrokken.

Bridget had ooit een relatie met Pepijn Padberg, een jeugdliefde en met wie ze een zoontje Mees heeft. Nadien volgden nog Johnny de Mol en André Hazes. Allemaal liefdes die niet sterk genoeg bleken te zijn, schrijft Party.

Nochtans ging Bridget elke keer voluit voor de nieuwe mannen in haar leven, en was ze zelfs zo toegewijd in haar relatie met André dat ze ‘Brazes’ op haar nagels liet lakken.

Maar ondanks alle tegenslagen in de liefde is Bridget er altijd in blijven geloven. “Maar ik wil iemand die voor mij gaat, Bridget. De ware ik. Niet Bridget van de tv.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.