Het is moeilijk om als bekend persoon tegenwoordig uitspraken te kunnen doen en meningen te geven zonder dat je onder vuur komt te liggen. Je moet dubbel zo hard opletten en dat zorgt ervoor dat heel wat bekende medemensen liever niks meer zeggen.

Ook Bridget Maasland past heel erg op met het verkondigen van haar mening. “Ik wil gezegd hebben dat ‘RTL Boulevard’ staat voor hoor en wederhoor. In twintig jaar hebben we dat echt wel opgebouwd en bewezen dat we daarvoor staan. Nu komt er een soort van tendens dat zonder hoor en wederhoor ook alles maar gebracht mag worden en mensen gecanceld worden. Ik vind dat geen leuke manier van met elkaar omgaan. Ik probeer positief in het leven te staan en ik vind het heel negatief”, klinkt het in Party.

Ook tijdens ‘RTL Boulevard’ moet Bridget veel meer nadenken over wat ze zegt, en dat is niet altijd makkelijk omdat het een live-programma is.

“In het heetst van de strijd, als je live bent, komen er ook emoties bij kijken en dan zeg je weleens iets wat vorig jaar nog gekund had, maar wat nu niet meer kan. Het is een weegschaal waar je de hele tijd alles op moet afwegen. Ik heb het hart op de tong, dus ik vind dat best lastig.”

Naast presenteren heeft Bridget ook een opleiding tot regisseur afgerond en daar zou ze graag iets mee gaan doen. “Ik heb net een gesprek met regisseur Bobby Boermans gehad en ik zou wat vaker met hem willen meelopen. Ik heb ook met Will Koopman meegelopen en zo ga ik een beetje vlieguren op sets van anderen proberen te maken. Ik ben nog heel onzeker en wil nog veel leren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl