Bekend of niet bekend, heel Nederland lijkt op te letten met zijn of haar energiefactuur. Ook presentatrice Bridget Maasland, die in een groot huis in Amsterdam woont, let op met haar stookgedrag.

“Het is onzin om de verwarming aan te zetten in kamers waar ik niet ben. Alleen heb ik beneden vloerverwarming en die kun je niet in één kamer aanzetten. Maar ik zorg er wel voor dat de radiatoren niet allemaal openstaan, alleen in bepaalde ruimtes”, zegt Bridget in Weekend.

Door de vele situaties en moeilijke periodes die we allemaal hebben doorgemaakt, is Bridget ook anders in het leven gaan staan. Al heeft ouder worden daar ongetwijfeld ook iets mee te maken. “Het leven is wat er gebeurt. Ik vind het niet erg om ouder te worden, ik vind het wel rustgevend.”

Voorlopig staat Bridget er ook helemaal alleen voor, want een partner heeft ze niet. Maar gelukkig ligt ze er ook niet van wakker dat ze hem niet meteen gaat vinden.

“Het is ook geen must. Ik heb de rust gevonden. Ik moet het uiteindelijk met mezelf doen: je komt alleen en gaat alleen. Tussendoor moet je er het allerleukste van maken en eruit halen wat erin zit. Maar als ik zonder man niet gelukkig zou kunnen zijn, zou dat triest zijn. Heel jammerlijk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl