De familie Hazes lijkt soms wel voor het ongeluk geboren te zijn. De laatste jaren verliepen voor niemand van de familie echt vlekkeloos en zonder ruzie.

Ook voor mama Rachel Hazes was jaar 2022 het niet altijd een pretje. Zij dacht in de lente een nieuwe liefde te hebben gevonden, Klaas Otto, maar sneller dan verwacht werd ze alweer gedumpt en keerde hij terug naar zijn ex.

“Helaas hebben externe factoren, met de nadruk op ex, er toch voor gezorgd dat we in goed overleg hebben besloten om als goede vrienden uit elkaar te gaan”, verklaarde Rachel in Party.

Maar er waren ook mooie momenten voor de vrouw van André Hazes Senior. Zo werd haar band met haar zoon André weer eventjes beter en kende ze enkele mooie momenten samen.

Maar zoals het er nu naar uitziet eindigt 2022 voor Rachel niet meteen met een goede band met haar kinderen. Na enkele uitspraken van dochter Roxeanne Hazes en de heisa rond de brief van André aan Sarah van Soelen, lijkt het voor Rachel een kerstdiner te worden zonder haar kinderen aan tafel.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.