Bonnie St-Claire en Anne-Jan hebben altijd een turbulent huwelijk gehad. De twee werden verliefd in 2001, trouwden in 2004, maar zijn nu ook helaas gescheiden in 2023.

SBS6 is altijd heel geïnteresseerd geweest om het huwelijk van Bonnie en Anne-Jan op televisie uit te zenden. En dat vonden de twee toch een behoorlijk vreemd voorstel.

“We schaterden het allebei uit bij het idee dat ons huwelijk op tv kwam, terwijl in die tijd eigenlijk alleen de huwelijken van de koninklijke familie werden uitgezonden”, schreef ze in haar vboek ‘Komt een vrouw bij de slijterij’ en in Story.

Toch besloten ze op het aanbod in te gaan en hun huwelijk op televisie te laten uitzenden. Als trouwlocatie kozen Bonnie en Anne-Jan voor de trouwkapel in de woning van trouwambtenaar Imca Marina.

Het huwelijk verliep met z’n ups-and-downs en begon voor het eerst te wankelen in 2014. Uiteindelijk zijn we nu een paar jaar verder en hebben de twee toch besloten om er een punt achter te zetten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.