Het zit Bonnie St. Claire niet mee. Jarenlang was ze gelukkig met Anne-Jan Jongbloed, een man die twintig jaar jong is dan zij. Maar het heeft niet mogen zijn. Het koppel is ondertussen gescheiden.

Haar huwelijk met Anne-Jan was al behoorlijk turbulent, maar nu is het ook echt over en uit tussen de twee. Bonnie blijft alleen achter in hun woning in Aalsmeer, schrijft Story.

“Anne-Jan is naar Bergen vertrokken. Er is overigens geen sprake van een vechtscheiding. Integendeel: Bonnie en Anne-Jan gaan u beter met elkaar om dan toen ze nog bij elkaar waren. Maar hun huwelijk is gewoon voorbij”, vertelt een bron aan Story.

Bonnie en Anne-Jan werden verliefd op elkaar in 2001, dat is dus al heel wat jaren geleden. Ze aakte met haar buurman aan de praat in de lift van het appartementencomplex waar ze woonde.

De zangeres vertelde hem dat ze een chauffeur zocht om haar naar optredens te brengen en enkele uren later stond Anne-Jan al aan haar deur. Hij bracht ze naar optredens en de twee werden verliefd. Helaas heeft het niet mogen zijn en gaan ze nu elk hun eigen weg.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.