Boer Geert uit ‘Boer Zkt Vrouw’: “Ze is hier geknipt voor”

Foto: Linelle Deunk

De laatste tijd kwam er wel eens vaker kritiek op Yvon Jaspers en hoe ze zich gedraagt tegenover de boeren in ‘Boer Zkt Vrouw’. Ondertussen presenteert ze het programma al 20 jaar, maar lijkt iedereen haar een beetje beu te zijn.

“Yvon is geknipt voor ‘Boer Zkt Vrouw’.  Zij doet dat fantastisch. Een paar jaar geleden heeft Yvon met Joris Linssen een tijdje ‘Hello Goodbye’ gepresenteerd en dat was niks. Alleen Joris Linssen is er geschikt voor om op Schiphol een praatje te maken met mensen die op vakantie gaan of een dierbare komen ophalen”, zegt boer Geert in Party.

Geert heeft alleen maar positieve woorden over voor Yvon en vindt het dan ook erg jammer dat de presentatrice zo onder vuur kwam te liggen.

“Ik vind dat Yvon alles moet kunnen vragen als presentatrice. Er zijn zoveel buren die geen meisje durven aan te kijken. Ik merk dat ook in mijn naaste omgeving. Ik ken heel veel jonge jongens die allemaal nog vrijgezel zijn. Van mij mag Yvon daarom beste de vinger op de zere plek leggen.”

Yvon bedoelt het goed en probeert bepaalde onderwerpen alleen maar bespreekbaar te  maken. “Zo worden jonge boeren misschien een keer wakker. Ik ben zelf nooit zo geweest nee, dat ik alleen maar aan werk dacht. Ik ging altijd al uit, naar het café en dat doe ik nog steeds.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.