Boer Haico is één van de vele boeren die hoopt om via ‘Boer ZKt Vrouw’ een leuke partner te vinden.  En hij graag benadrukken dat hij wel degelijk op zoek is naar een partner.

“Mijn partner moet niet per se helpen op de boerderij. Ik ben niet op zoek naar een medeweker. Ik vind het prima als ze haar eigen ding heeft, maar ze moet wel accepteren dat ik een boerderij heb”, klinkt het in Story.

Haico had nog nooit eerder een partner en dat kon rekenen op een flink verbaasde presentatrice Yvon Jaspers. Yvon kreeg hiervoor flink wat kritiek voor haar weinig empathisch gedrag.

Voor de vele boeren is alle media-aandacht nieuw, maar Haico kwam begin de jaren 2000 al eens in het nieuws door het nieuws dat er gekkekoeienziekte op de boerderij van hem en zijn ouders was uitgebroken.

Door het voorval heeft Haico geleerd om de pers vakkundig te woord te staan en hen uitgebreid antwoord te geven. Als er kritiek komt tijdens zijn deelname aan het programma zal hij ook hier ongetwijfeld goed mee om kunnen gaan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.