De aftrap voor een nieuw seizoen van ‘Boer Zkt Vrouw’ is gegeven. De boeren werden voorgesteld in een startaflevering en na de zomer krijgen we het vervolg en zien we of de boeren de liefde van hun leven hebben ontmoet.

Ook Boer Geert, bekend uit één van de vorige seizoenen heeft naar de eerste aflevering gekeken. Al is het concept nu een beetje anders. Nu worden alle boeren gevolgd die zijn voorgesteld, tien jaar geleden waren dat enkel de vijf boeren met de meeste brieven die op televisie werden getoond.

“Ik denk dat de spanning van hoeveel brieven de boeren gaan krijgen, en wie er op televisie gevolgd gaan worden, er een beetje bij hoort. Het is leuk als erover gediscussieerd wordt wie veel brieven krijgt en wie niet”, zegt Geert in Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.