Noem ‘De Laatste’ gerust de kandidaat-Zomerhit van de populaire 25-jarige Ammar. De Nederlander met Turkse roots ging vorig jaar viraal op Dumpert, toen hij van achter de toog in de kebabzaak van z’n neef, een haarscherpe versie bracht van de André Hazes-klassieker ‘Ik Leef Mijn Eigen Leven’. Begin dit jaar verscheen ‘Terug Naar Vroeger’, zijn debuutsingle waarmee hij in de Lage Landen heel wat aandacht trok. Met ‘De Laatste’, zijn nieuwste, komt Ammar’s carrière terug in een stroomversnelling, mede dankzij de bijzondere samenwerking met Snelle (‘Reünie’, ‘Smoorverliefd’, ‘Blijven Slapen’). Voor Snelle is het duet een muzikale zijsprong, maar als je goed luistert, ontdek je meteen dat de twee verschillende muziekgenre’s in deze song perfect matchen en in de blending een onvervalste oorwurm opleveren. Ammar bracht ‘De Laatste’ uit samen met Snelle en op diens Lieve Jongens-label.

Laten we eerlijk zijn: we weten allemaal hoe het voelt en vooral hoe lastig het is om te vertrekken op de momenten dat het gezellig is op een fuif, in de bar of op café. Over dat gevoel gaat ‘De Laatste’ van Ammar. De Nederlander met Turkse roots was met zijn debuutsingle ‘Terug Naar Vroeger’ al te zien in o.a. Koffietijd bij Omroep Max, maar ook in Vlaanderen hebben verschillende radio- en tv-zenders begin dit jaar zijn song opgepikt en gesteund. Samen met zijn ‘platenbaas’ en collega-artiest Snelle zou Ammar met ‘De Laatste’ misschien wel eens een dikke hit te pakken kunnen hebben. Recent bracht het duo het nummer onaangekondigd tijdens de set van Snelle op Paaspop, waar de tienduizenden festivalgangers meteen begonnen mee te zingen. “Ik denk dat het voor ons beiden een intens, onwezenlijk gevoel was. Na mijn geslaagde debuut ben ik uiteraard mega trots dat ik nu deze opvolger kan uitbrengen met Snelle. Ik hoop dat deze zo meteen lekker wordt gedraaid en in alle kroegen en op feestplekken luidkeels wordt meegezongen. Dat zou vet zijn!”, zegt Ammar enthousiast.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.