Bertrie Wierenga: “Het kan behoorlijk knetteren tussen ons”

Foto: Brunopress.nl

In 2020 maakten Bertrie Wierenga en Dorian Bindels bekend op sociale media dat ze een koppel waren. Na een aantal afspraakjes en veel twijfels waren de twee al een tijdje een koppel en waren ze dolverliefd op elkaar.

De twee hebben heel wat overeenkomsten als we het koppel mogen geloven. “We zijn beiden erg gevoelig en staan op dezelfde manier in het leven. We ondernemen graag activiteiten met vrienden en we vermaken ons ook prima samen op onze woonboot nabij Hilversum”, zegt Bertrie in Vriendinnen en Story.

Als we Bertrie mogen geloven, zijn ze echte huismussen en houden ze ervan om gewoon lekker thuis te blijven en te genieten van elkaar. “Maar het kan ook behoorlijk knetteren tussen ons. We voelen ons dan ook soms erg beroerd als het weer eens zover is. Dan willen we dat het zo snel mogelijk goed is.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.