Berget Lewis is één van de strafste zangeressen van Nederland. Ze maakt deel uit van Ladies of Soul en ook solo timmert ze aan haar weg. Op professioneel vlak heeft Berget niks te klagen. Maar toch knaagt er hier en daar iets.

Zo verloor ze haar vader en moeder in het midden van de pandemie en gebruikte ze het schrijven en componeren van nummers als therapie om alles wat te verwerken.

“Als er één iemand het verdiende dat er een liedje over haar werd geschreven, is het mijn moeder wel”, vertelt Berget aan Story.

De ouders van Lewis waren al lange tijd gescheiden en de moeder van Berget voedde haar zes kinderen helemaal alleen op. Iets wat Berget nooit zal kunnen doen. Zij was zelf graag moeder geweest.

Vijftien jaar lang had Berget een relatie met een man die geen kinderen wilde. Toen die relatie strandde was Berget al veertig en kon haar lichaam het niet meer aan. “Het enige wat ik op dat moment kon doen was mij er gewoon bij neerleggen dat ik nooit zelf kinderen zou hebben.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.