Vorig jaar overleed Pierre Kartner alias Vader Abraham. De man was altijd heel erg geliefd bij zijn collega’s en hij werd op handen gedragen. Ook nu nog na zijn dood spreekt iedereen heel liefde en vol respect over de populaire zanger.

Al ligt het bij heel wat collega’s ook zwaar dat ze nooit echt afscheid hebben kunnen nemen van de zanger. Het nieuws van zijn dood werd bekend op de dag dat hij begraven werd. Ook Ben Cramer heeft het daar wat moeilijk mee.

“Het is triest wat er is gebeurd. Ik vind het zeer spijtig dat er geen contact meer is geweest tussen mij en zijn familie sinds zijn overlijden. Ook voor Pierre’s dood niet. Dat is een keus geweest en zijn goed recht. De reden daarachter weet ik niet en ik ga daar ook niet over speculeren. Ik moet die keuze eerbiedigen”, klinkt het in Story.

Ben steekt het niet onder stoelen of banken dat hij het bijzonder jammer vindt hoe het allemaal is gelopen. Hij had graag afscheid kunnen nemen. Al beseft hij dat het voor Pierre allemaal zwaarder is geweest.

“Wat ik heb gehoord is dat hij aan de gevolgen van botkanker is overleden. Dat is heel pijnlijk. Ik heb Pierre het laatste jaar van zijn leven zeker twintig keer gebeld en op zijn antwoordapparaat ingesproken. Maar jammer genoeg ben ik nooit teruggebeld.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl