Daar past hij toch voor

In september werd Scottie Froger geboren. Zij is de tweede dochter van Danny Froger en zijn vrouw Ann Dominique. Ze hadden al één dochter Fallon.

Danny is dol op zijn twee meisjes en houdt ontzettend veel van het geknuffel van zijn dochters. Zijn dochters mogen alles doen wat ze willen, en moeten vooral alles uit het leven halen. Al hoopt Danny toch één ding.

“Ik hoop vooral niet dat ze de entertainmentindustrie in willen. Ik vind zingen heel leuk, maar alles eromheen… Het is een scheef verhaal, maar als zij lekker gaan studeren en een baan zoeken, lijkt mij dat voor hen veel leuker”, zegt Danny in Story.

Maar Fallon en Scottie zijn nog erg klein en een baan zoeken is nog lang niet aan de orde. Danny wil voorlopig vooral nog heel veel van zijn kinderen genieten.

“Mijn dochters zijn heel gemakkelijk. We zouden er gerust zes kunnen nemen. Maar dat gaat niet gebeuren. Mensen vragen weleens of er niet nog een jongen bij moet, maar dan ben ik straks net Robert ten Brink en zit ik met vijf dochters op de bank. Het is helemaal goed zo.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl