Zo’n vijf jaar geleden kon er gekeken worden naar ‘Ragas Reist Rond’. Toen was Bastiaan zo’n vier maanden op reis met zijn gezin. 

Door zijn deelname aan ‘Race Across The World’ begint het bij Bastiaan toch weer wat te kriebelen om opnieuw erop uit te trekken met zijn gezin.

“Ik ben altijd wel aan het kijken of ik een plan kan bedenken. Dat zit nog in de onderzoekende fase. De meiden schrokken: gaan we dan verhuizen? Nee, dat niet. Maar misschien gaan we wel weer een half jaartje ergens anders wonen – in een ander land ergens in Europa. Ik ben nu wel een beetje klaar met Zuid-Amerika”, lacht Ragas in Weekend.

Dankzij het programma kreeg Bastiaan te horen dat Marc-Marie Huijbregts vermoedde dat hij verslaafd was aan alcohol. En daar moest Bastiaan toch even op reageren vond hij.

“Ik dacht: ik ga er wat over zeggen op Twitter. Want het stond ook op mediacourant en mensen roepen daar van alles. Tja, Marc-Marie: geef die man een zet en hij toetert wat. Dat is wat hij doet en wat best leuk is. En dan die irritante stem van hem… maar ik vind dat leuk. Als hij mij dan bespreekt, neem ik het allemaal niet te serieus.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.