Babette van Veen: “Ik vond die verhaallijn niet zo leuk”

Foto: ANP

Ze kwam snel terug

In december 2021 nam Babette van Veen afscheid van ‘GTST’. Maar niet voor lang. Amper een half jaar later werd ze al terug gevraagd door de makers en maakte Babette terug haar entree in de populaire Nederlandse soap.

“Het is heel gezellig, heel gemoedelijk. Er is een heel leuke sfeer. Ik heb het ook leuk met Kees Boot, die als huisarts Luuk Bos mijn tegenspeler is. Ik heb het heel erg naar mijn zin. We hebben onlangs een hele leuke, spannende zomercliffhanger opgenomen”, vertelt Babette aan Party.

Het vertrek in 2021 was een gedwongen vertrek van de maker. Maar doordat ze haar tegemoet zijn gekomen vond Babette dat ze terug moest gaan.

“Ik vond de verhaallijn toen ik wegging niet zo heel leuk, maar ik heb nu hele leuke dingen te doen. Wat dat betreft is het me allemaal goed meegevallen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.