Ze was nog jong

Wie erg geïnteresseerd is in het s*ksleven van Chantal Janzen die kan maar beter haar blad ‘&C’ kopen. Daarin doet Chantal heel wat uit de doeken.

Zo vertelt ze heel eerlijk dat ze het fijn vindt om niet intiem te hoeven zijn wanneer ze het erg druk heeft en wanneer ze belangrijke tv-shows op de planning heeft staan. Dat geeft haar ruimte in haar hoofd en de kans om in haar werk te pieken, schrijft Party.

Chantal vergelijkt het met voetballers die een belangrijke wedstrijd hebben. “Het is misschien wel gewoon hetzelfde als wat weleens over voetballers wordt verteld: geen s*ks voor de wedstrijd. Alleen duren die wedstrijden bij mij wat langer dan negentig minuten.”

De presentatrice is nu erg gelukkig in haar relatie met Marco en dat is ooit anders geweest. Chantal is vaak bedrogen geweest.

“Diep in je hart voel je wat er aan de hand is. Je kent je partner als geen ander. Een van mijn eerste partners ging vreemd en hoezeer ik dat ook dat ook probeerde te negeren, ik wist dat het vaker gebeurde. Ik wist dat ik de relatie moest beëindigen. Maar ik was jong en dacht: ‘Ach ik kom hier wel uit.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl