Anouk zou Anouk niet zijn mocht ze dit jaar haar ja-woord niet hebben gegeven aan Dominique Schemmekes, op een wel heel bijzondere manier. Op 11 juli dit jaar gaf ze haar ja-woord op het Malieveld in Den Haag, in aanwezigheid van duizenden fans.

Anouk is zo verliefd op Dominique dat ze zelfs besloot om weg te trekken uit Amsterdam en bij hem in Haarlem te gaan wonen. En dat had niemand van haar verwacht.

Zo zou ze speciaal voor hem naar daar zijn verhuisd, maar ook voor zijn familie en voor de basketbalvereniging waar hij eigenaar van is.

Ze kocht op haar naam een maisonnette waar ze maar liefst 475.000 euro voor betaalde. Het huis heeft vier kamers, een mooi dakterras en heeft ook nog eens een prachtig uitzicht, vertelt Party.

Het huis is wel niet zo heel groot voor zo’n groot gezin als dat van haar en Dominique en dus besloot Anouk om nog een tweede optrekje te kopen. En zo kennen we Anouk weer. Ook in Amsterdam wisselde ze regelmatig van huis en verhuisde daar zo’n drietal keer.

Zo tikte ze dit keer een heel leuke eengezinswoning op de kop. Al was het geen koopje. Ze kocht het voor de prijs van 470.000 euro, 20.000 euro bovenop de vraagprijs.

Het optrekje telt 6 kamers, waaronder 5 slaapkamers en één badkamer. Dat alles is verdeeld over drie woonlagen. In de woonruimte is er een open haard en een schuifpui naar de voortuin. De achtertuin is zo’n 66 vierkante meter groot en de keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Op het eerste zicht klinkt dit een betere woning dan de eerste voor het hele gezin en lijken ze daar snel hun intrek in te kunnen nemen. Gelukkig voor Anouk is de andere woning een goede investering en kan ze die binnenkort gewoon verhuren.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.