Anouk is al een tijdje samen met Dominique Schemmekes. Hij is de liefde van haar leven en is exact wat ze in een man zoekt.

Dominique mag dan wel 19 jaar jonger zijn, dat stoort haar niet. Integendeel, in 2022 trouwden de twee tijdens haar concert voor de ogen van 40.000 fans.

De zangeres heeft al heel wat partners gehad en is doorheen de jaren haar vertrouwen een beetje verloren in een relatie.

“Ik ben eigenlijk altijd belazerd. Ik heb nooit een telefoon willen pakken of ergens iets willen zoeken, of wat dan ook. Dat had ik dus wel moeten doen”, klinkt het in Weekend.

Voor Anouk Dominique ontmoette was ze al 4,5 jaar single en alleenstaande moeder. En hoewel haar dat beviel, viel ze toch ook voor de charmes van Schemmekes.

“Maar wat hij meteen gezegd heeft is: ‘Ik wil gewoon alles doen waar jij je goed bij voelt. Dus hier heb je mijn wachtwoorden. Alles wat bij hem binnenkomt, Instagram of wat dan ook, komt gelijk bij mij binnen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.