André van Duin en zijn partner Fernando wonen sinds enkele maanden samen. Iets wat André niet meer had verwacht om te gaan doen. Na de dood van zijn partner Martin had hij er nooit in geloofd ooit nog samen te wonen met iemand.

“Ik denk dat dat op je 75ste niet meer gaat lukken, dat wordt toch anders – je eerste partner blijft toch je grote liefde. Maar een latrelatie zou kunnen. Ik zou wel een huisgenoot kunnen nemen, maar niet in de liefde”, klonk het een tijdje geleden nog in Story.

Maar het kan verkeren en zo woont André dan toch samen met Fernando. De twee kennen elkaar al veertig jaar, maar het is pas later dat de vonk tussen de twee is overgeslaan.

Het is door het overlijden van de partner van André en Andrés en Fernando’s gemeenschappelijke vriendin Corry van Gorp dat de twee terug in contact zijn gekomen met elkaar. Maar van daten is er nooit sprake geweest.

“Nee, dat is voor mij al lang geleden. Voor mij is daten wanneer je gaat versieren, flirten of weet ik het wat, maar dat heb ik niet gedaan. Ik heb altijd lange relaties gehad, dus ik ben sowieso nooit zo van het flirten geweest.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.