Yves Berendse doet de laatste jaren heel wat meisjes en-vrouwenharten sneller slaan. De knappe zanger voelt zich als een vis in het water op een podium en geniet er volop van als hij zijn publiek kan entertainen.

Begin mei stond de zanger nog in een uitverkocht Concertgebouw in Amsterdam en daar heeft hij volop van genoten. “Deze show was ook enorm belangrijk voor me. Alleen al om het feit dat die al veel eerder zou plaatsvinden, maar dat niet kon door corona”, vertelt hij in Party.

Met een optreden in het Concertgebouw van Amsterdam maakt Yves weer een grote stap voorwaarts in zijn carrière. “Ik ben vanaf nul beginnen opbouwen. Vanaf de eerste keer dat ik een liedje zong tot nu, heb ik steeds een sprongetje kunnen maken naar grotere dingen.”

Zoals vele zangers rijkt ook Yves zijn ambitie verder dan het Concertgebouw en hij wil maar wat graag bereiken wat Tino Martin heeft bereikt: ‘De Ziggo Dome uitverkopen’.

“Natuurlijk wil ik dat. En ik durf best te zeggen dat ik over vijf jaar misschien in een voetbalstadion sta, maar dat is dan misschien bij Ajax-Willem 2. Ik ben heel realistisch en bekijk alles liever stap voor stap.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl