Het ziet er naar uit dat we binnenkort muzikaal werk van Jada Borsato mogen verwachten. De dochter van Marco Borsato en Leontine Ruiters is volop bezig met het werken aan nieuwe muziek en haar carrière en het zou wel eens sneller kunnen komen dan verwacht.

“Ik heb binnenkort een gesprek met mijn management en dan gaan we even zitten en goed doorspreken wat de plannen zijn voor de komende tijd. Het idee is wel dat we nu echt naar een releasedatum aan het werken zijn”, zegt Jada opgewonden in Party.

Jada is volop bezig met het afmaken van songs, liedjes waarvan ze die heel graag naar buiten wil brengen. Maar wanneer dat zal gebeuren, blijft voorlopig nog de vraag.

Spannend vindt ze het in ieder geval wel en ze is benieuwd om te horen wat de mensen van haar liedjes en muziek zullen vinden.

“Ik heb er heel lang naartoe gewerkt en het is een stukje van jezelf dat je blootgeeft. De meeste nummer die ik heb geschreven die slaan echt wel ergens op. De meeste dingen heb ik zelf meegemaakt of dicht in mijn omgeving meegemaakt, waardoor het heel persoonlijk is en daardoor ook mooi.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.