André Hazes: “Veel angstiger geworden”

Foto: Wim Dezutter

Toen André Hazes nog veel alcohol dronk, was hij veel minder angstiger dan hij nu is. Sinds hij gestopt is met drinken en alles wat fout is, heeft hij veel meer schrik gekregen van dingen, waar hij vroeger nooit bang voor was.

Zo stapte hij vroeger zonder problemen in een achtbaan in een pretpark in Amerika, maar denkt hij daar nu toch twee keer over na. Als zijn zoontje echt in zo’n achtbaan wil, dan gaat André mee, want hij wil hem dat niet ontnemen. Maar hij is toch wel elke keer blij als het weer achter de rug is, vertelt hij in een filmpje op Instagram.

De zanger moet toegeven dat toen hij nog dronk hij over heel weinig nadacht en dat hij altijd een beetje op het randje leefde. Een groot contrast met nu want nu ziet hij in zowat alles het gevaar.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.