Mariska Bauer heeft het gehad

Foto: Showbizzsite.nl

Hoewel we ondertussen al juni zijn, lijkt er nog niet echt zomerweer op komst de zijn. Ook de weersvooruitzichten voor de komende twee weken zijn allesbehalve zonnig en dat steekt toch bij veel Nederlanders.

Ook Mariska Bauer is er klaar mee. Zij heeft het helemaal gehad met de regen, de wind en de kou.

“Elke dag me tuin weer vol met blad, de was kan je niet naar buiten hangen . word er chagrijnig van”, schijft ze op Instagram.

Mariska hunkert naar de zon, naar vitamine D, naar het dragen van korte broeken en naar de momenten waarop ze heerlijk kunnen buiten eten. Maar wat ze vooral wil doen, is kunnen klagen over het feit dat het eigenlijk veel te warm is.

Gelukkig probeert Mariska haar volgers op te vrolijken en heeft ze nog een positieve boodschap. “Nou, lieve volgers ik ben deze week jullie zonnetje !! En ik wens jullie een hele mooie week met heel veel geluk en veel zonneschijn. En goed smeren met factor 50!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.