3JS en Jan Smit verliefd

ByLisa Paulussen

14 juni 2024 ,
Foto: Showbizzsite.nl

De Volendamse zangdrievuldigheid 3JS heeft een nieuwe single uit: ‘(Die Man Is) Verliefd’. En opvallend is dat ze daarop niet alleen te horen zijn, maar wel samen met die andere muziekgrootheid uit Volendam: Jan Smit.

“Vandaag is het zover”, schrijft 3JS-frontman Jan Dulles op Instagram bij een visual van de single. “Na bijna 20 jaar (muzikale) vriendschap, onder hetzelfde management, brengen we voor het eerst een single uit met Jan Smit.

“Als je er achteraf over nadenkt is dat natuurlijk zeer merkwaardig maar we zijn gewoon 20 jaar lang met onze eigen dingen bezig geweest”, gaat Jan verder. “Blijkbaar moest het zo zijn. Nu is het moment. We zijn alle vier verliefd op deze track. Wat vinden jullie ervan?”, vraagt hij de fans tot slot nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.