Één van de meest besproken bekende figuren uit 2022 is zonder twijfel André Hazes. Boeken vol zijn er over hem en zijn familie geschreven en het ziet er naar uit dat men nog lang niet is uitverteld. Maar wat heeft 2023 voor de zanger in petto?

Marion Berndsen, een medium die wel vaker voorspellingen doet over bekende artiesten, doet dat nu ook voor André in Story.

“André is er nog niet. Hij voelt heel erg moe aan. Er zit een vermoeidheid in hem die niet snel overgaat. Hij probeert zijn leven op te pakken, maar het lukt nog niet helemaal”, begint ze.

Marion voorspelt ook dat André in 2023 terug gaat optreden. Al wordt dat ook erg confronterend. “Ik zie een optreden, maar daarna komt hij zichzelf tegen. Er is twijfel bij hem… de vraag of dit leventje is wat hij wil. Hij is veel sneller uitgeblust dan vroeger.”

Als we Marion mogen geloven is André in 2023 nog niet van zijn burn-out verlost en heeft hij nog een lange weg te gaan. “Hij voelt verschrikkelijk moe aan, alsof hij opgebrand is. Hij moet echt meer zijn rust nemen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl