Na de ophef in ‘The Voice of Holland’ blijft Marco Borsato zich in woelig water bevinden. Hoewel de klachten rondom hem bij ‘The Voice’ werden geseponeerd, blijft hij in opspraak komen.

De vrouw in kwestie die zou betast zijn, zou vanaf haar vijftiende door hem zijn aangerand. De zaak zou aan het licht gekomen zijn doordat de moeder van het meisje haar dagboek zou gevonden hebben.

Daarin zou het vermeende misbruik beschreven geweest zijn. Marco kende het meisje doordat hij zich als een “echte familievriend” zou hebben ontpopt toen de vader van het meisje was overleden. Hij was aanwezig op diploma-uitreikingen en gedroeg zich als een pleegvader.

Het meisje zou in eerste instantie besloten hebben om geen aangifte te doen, maar deed dit uiteindelijk dan toch in december 2021.

Het onderzoek loopt ondertussen maar beide partijen blijven in het ongewisse gezien ze allebei door het Openbaar Ministerie niet op de hoogte gehouden worden. Momenteel onderzoeken ze ook het dagboek van de vrouw die klacht indiende. Er wordt gecheckt of het handschrift in het dagboek overeenstemt met haar handschrift.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl