Een monsterhit scoren is waar elke artiest volop van droomt. Ook Mart Hoogkamer droomde al een tijdje van zo’n hit en die kwam er in 2021 met ‘Ik Ga Zwemmen’. Iedere feesttent stond op zijn kop als het nummer werd gespeeld en overal was Mart van de partij.

Maar het loopt niet altijd zoals je zelf zou willen. Zo moest Mart amper een maand later nadat het nummer een gigantisch succes werd al optredens cancelen omwille van een voedselvergiftiging.

En ook in 2022 moest hij een aantal keren enkele concerten annuleren wegens ziekte. En meer dan hem lief was.

Dat Mart zo vaak ziek is en geveld wordt door pijntjes, kwaaltjes en andere aandoeningen kan geen toeval meer zijn. Zo vermoedt presentator Eddy Zoëy dat het Mart toch allemaal een beetje te veel wordt.

“Het gevoel bekruipt me een beetje dat het te veel wordt voor die jongen. Hoor zijn stem. Deze jongen moet tot eind december door, dik 25 shows doen, met zo’n stem”, citeert Party de presentator.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.