Zanger is bijzonder openhartig in talkshow

Tijdens zijn recente passage in de talkshow ‘Jinek’ vertelde André Hazes niet alleen over de burn-out, en drank- en drugsverslavingen waarmee hij jarenlang kampte. Hij ging ook dieper in op de zoveelste ruzie binnen de Hazes-familie.

Zo onthulde hij dat hij momenteel zowel met zijn zus Roxeanne als met zijn moeder Rachel geen contact meer heeft.

Dat de onderlinge banden binnen het gezin Hazes al jaren vertroebeld zijn is dan ook een publiek geheim. Toch had André het liever anders gezien geeft hij toe.

“We zullen allemaal onze redenen hebben, maar we vinden het allemaal denk ik vervelend dat het zo gaat,” luidt het. Toch blijft de volkszanger hoop koesteren voor de toekomst:

“Ik hoop dat het op een dag weer goed is. Toen mijn vader is overleden, hebben we dat beloofd. Ik hoop dat we dat wel waar kunnen maken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.